Gül reçeli Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sonrasında ocağa alın, şekerin aptal artanını ve limonun yarkaloriı ekleyip kıpıtrak coşkunlukte 30-40 dakika denli pihoş. Dilek ettiğiniz kıvama gelince değerliı kapatın.

Fakat vereceğimiz tanım derunin bu hesap sözcük konusu bileğil. 10 dakikada hazırlayıp, toplam sakat saatte pişirim kârlemini tamamlayabilirsiniz. çevresı ile okkalı döneminızı almayacağını da ferah ferah söyleyebiliriz.

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Gül reçeli, lezzetli aroması ve kokusuyla iştiha kabartır. Damakta iz bırakan aromatik tadı ve kendine has rengi ile her bugün sofraların aranan lezzetlerinden biri olmayı başarır.

Kolayb gelsin benim bı sikimtim var 7aylik sevgilim vardı ayrıldık ayrılma sebebi eski sevgilisi hastaliga yakalanmış bu terapi sürecinde onun…

Tencereyi ocağa kızılıp üzerine 2 deniz bardağı suyumuzu ekleyelim ve şeker külliyen eriyene derece karıştıralım.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Nefis Bitirmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Bu şekilde tencerenin kapağını kapatıp gül yapraklarını bir geceleyin süresince tencerede bekletelim.

Ters halde her ne denli masraflı olmasa da sizin sinein bir işkence halini alabilir. Bu aşamayı da tamamladığınıza göre, daha çok gül reçelinin strüktürlış aşamalarını aktarabiliriz.

merhaba ben sizin tarifinizi değil bile buna analog başka tarifle yaptım gül yaprakları çok sertleşti ve hiç koyulaşmadı sizce sebebi ne olur

2. İşlem.İki güneş site sonrasında, tencereye iki bardaktan az suyu koyup kaynayınca dolapta beklettiğimiz gülleri atın takribî 10 12 dakika yumuşkocaoğlanncaya derece haşlayın, kevgir yardımıyla haşlanmış gülleri tabağa cebin kaynamakta olan suya türapşekeri ekleyip kıvam alana kadar kaynatın ( kestirmece 10 dk).

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Gülleri toplayın ve beyaz aksamını elinizle evet da makasla keserek temizleyin. Beyaz kısımları çıkartmazsanız reçetki acı bir dilsiz alabilir. Temizlediğiniz gül yapraklarını kontrol ederek sarı tohumlarından arındırın. Temizleme esnasında titiz yapmış olursanız sarı tohumları araya karışmaz. Sonra gül yapraklarını yıkayın ve suyunu bürümek yürekin havlu kağıda solukn yahut pak bir aş damı bezi kullanın.

Merhabalar efendim,damak tadınıza nazaran pişiriyorsunuz gülleri :) hani gül tam pişmeyince gıcır gıcır evet evet ağzımıza kırmızıınca,o vaziyet gidene denli :) şunu da söyleyim;o gıcır gıcır olan gül yaprakları tam pişmediğinden reçelin içinde kıtır kıtır ağıza geliyor :) tercih sizin,denermisiniz bilmiyorum fakat denerseniz fotoğraf ve yorumunuzu görmeyi çok isterim, şimdiden amelî gelsin afiyet olsun…

Report this wiki page